In de pers

PERSBERICHT                                     

 

Wel genomineerd, maar helaas geen ster
Echte Bakker Ten Veen uit Eerbeek trots op prestatie bij landelijke verkiezing ‘Bakker met Ster 2010’

Eerbeek, 2 juni 2010 – Wel genomineerd, maar helaas geen ster voor Echte Bakker Ten Veen uit Eerbeek. Toch is de bakker trots op zijn prestatie bij de landelijke verkiezing Bakker met Ster 2010. Gisteren werden tijdens het Nationaal Bakkerij Gala in het bioscoop- en congrescentrum Cinemec in Ede alle 48 genomineerden in het zonnetje gezet voor hun goede prestaties. De winnaars werden bekroond met één of meerdere sterren. Doel van de verkiezing is de kwaliteit en het imago van de totale bakkerijbranche te bevorderen.

Bakker Ten Veen: “Het was een eer om mee te doen en we zijn ver gekomen. Complimenten dus voor het hele team. Natuurlijk is het jammer dat we geen ster hebben gewonnen, maar we hebben dankzij de verkiezing wel veel positieve aandacht gekregen. En we blijven gewoon hard werken om dag-in dag-uit die kwaliteit te bieden die mensen van ons gewend zijn. Misschien doen we volgend jaar weer mee en slepen we dan wel een ster in de wacht. Vanaf deze plaats wil ik overigens alle winnaars van de verkiezing Bakker met Ster feliciteren.”

Tevreden over het kwaliteitsniveau
De verkiezing ‘Bakker met ster’ bestaat uit drie categorieën: ‘Bakker met Ster’, ‘Banketbakker met ster’ en ‘Patissier met ster’. Tijdens het gala zijn er één, twee of drie sterren uitgereikt aan die bakkerijen die het allerbeste hebben gepresteerd op onder andere kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.Frank Janssen, hoofd marketing en communicatie van het NBC: “We zijn tevreden over het kwaliteitsniveau van alle deelnemers, maar zoals altijd met een verkiezing kan niet iedereen winnen. Alleen al de nominatie is voor veel bakkers een steun in de rug. De prestaties van individuele bakkerijbedrijven dienen als kwaliteitsstimulans voor de totale branche.”

Organisatie
De organisatie van ‘Bakker met Ster 2010’ en het Nationaal Bakkerij Gala 2010 is in handen van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) in Wageningen. Het is haar taak om deze verkiezing onafhankelijk en objectief uit te voeren. Om dit te kunnen toetsen en waarborgen staat de organisatie onder toeziend oog van een Raad van Toezicht. Het NBC is een onafhankelijk kennis- en adviescentrum en het kloppend hart van de bakkerijbranche.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie over Bakker met Ster kunt u contact opnemen met Frank Janssen (NBC), tel. 0317 – 47 12 12, bakkermetster@nbc.nl

www.nbc.nl

Echte Bakker ten Veen, Christo ten Veen, tel. 06 – 206 141 92

Website laten maken door: Best4u Group B.V.