Bedrijfsomschrijving

Met de start van het nieuwe millennium hebben Christo & Marjolein ten Veen een bakkersbedrijf in Eerbeek overgenomen.

Het ging hierbij om een relatief groot ambachtelijk bakkersbedrijf toen met 2 winkels in Eerbeek.

In de bakkerij aan de Coldenhovenseweg werd er toen gebakken voor deze 2 eigen winkels en daarnaast nog aan tal van derden zoals restaurants en zalencentra, hun streven was duidelijk gewoon doorgaan en proberen het bedrijf verder uit te bouwen en te verbeteren.

Na een aantal jaar werd er besloten om 1 winkel in Eerbeek te sluiten en tegelijk tijdig een nieuwe winkel in Brummen te openen, na dit succes werd er in december 2012 voor expansie gezorgd door bakkerij Koers met 2 vestigingen over te nemen, nu zijn er dus 4 winkels die onder de vlag van Ten Veen opereren in de plaatsen Brummen-Dieren-Eerbeek en Twello. Medio 2017 werd er door ons voor gekozen om op kleinere schaal alleen in Eerbeek verder te gaan met ons bakkersbedrijf, er vind een langzame omslag plaats naar horeca…. Dus ook voor een ontbijt, lunch of alleen een lekker kopje koffie kunt u bij ons terecht.

Bijna wekelijks worden er wel nieuwe producten geïntroduceerd of uit eigen ontwikkeling of uit ideeën die aangedragen worden door leveranciers of het Echte Bakkers gilde waar Ten Veen al jaren lid van is, daarnaast maken zij er een sport van om altijd zo goed mogelijk aan de individuele wensen van klanten te voldoen.

In de bakkerij wordt er gewerkt met een team van bakkers om de beste producten gemaakt van de beste grondstoffen iedere dag zo vers mogelijk voor U te bereiden.
Website laten maken door: Best4u Group B.V.